Най-добрите VR преживявания в София

Vrooms cover photo
VRooms (ул. „Княз Борис I“ 195)
10:00-22:00

За втора поредна година VRooms участва в Sofia Game Night. В рамките на събитието, ти и твоите приятели ще можете да разберете що е то виртуална реалност и да се пренесете в един напълно друг свят!

Само на Sofia Game Night ще можеш да изпробваш една от 13-те ни ескейп стаи в рамките на 10-15 минути и да се насладиш на уникална графика и супер реалистичен геймплей. Ако пък си фен на Half-Life, задължително трябва да пробваш Half-Life Alyx. Разполагаме с bHaptics жилетка, с която всичките ти сетива ще бъдат подложени на изпитание! Освен тази игра, имаме още 35 различни като жанр и усещане VR преживявания!

Единственото, което се иска от теб, е да си зареден с положително настроение, да си над 12 години и да имаш желание да изпробваш нещо ново и необикновено!

Максималният брой на участниците е 8 за времеви слот от 30 минути!
За регистрация, моля, попълнете следния формуляр, пишете на info@vrooms.bg или се обадете на телефон +359 878 141 333. Ако всички места са изчерпани, заповядайте на място и ще получите 15% намаление за следващата ви резервация на ескейп стая.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email