The Mythos Begins: Magic, pen & paper, board games

Mythical 20 (ул. „Елисавета Багряна“ № 2А) 14:00-22:00

Добре дошъл си в новия ни клуб, където ще поставим началото на нещо наистина грандиозно. При нас те очакват не само игри на корем, но също и DnD приключения за новаци, демонстрации на “Magic: The Gathering”, както и една специална игра, която няма къде другаде да видиш: „Приказка от шевици“. Очакваме те с весело настроение и мощен арсенал от забавления!

Нощта на игрите няма да е пълна без да се отдаде почит на една игра, вдъхновила цял жанр и очаровала десетки милиони по целия свят – Magic: the Gathering! Всеки желаещ има възможност да се докосне до вълшебството на играта и да получи подарък!

Ролевите игри имат десетилетна традиция и са дали възможност на поколения играчи да се потопят в магически (и не само) светове, чиято съдба се е определяла и от техните действия и решения, освен от хвърлянето на зар. Затова наша амбиция в Mythical 20 е да бъдем място и за такива групи. За да ви покажем чудесния свят на ролевите игри, сме подготвили домашно еднократно приключение за нови играчи, имащо за цел да представи традиционно начало на приключение по системата Dungeons&Dragons.

Вечерта в клуба ни от историите, претворени в шевици и съшити с цветни конци, ще се роди село Шевичево. Влезте в ролята на един от родовете, пазещи историята на селото, и разкажете вашата версия за създаването му. Събирайте конците, които са ви необходими, за да изработите правилните шевици и ги втъчете в разказа.

Капацитет: 50 участника (варира за различните събития)
За регистрация: : тук

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email