Mистериозната пратка

Sofia Game Night & Sofia Board Game Weekend
представят

МИСТЕРИОЗНА ПРАТКА // MYSTERY DELIVERY (изчерпани)
Инициатива за безплатно заемане и доставка на български настолни игри, print&play и други пощенски изненади

Тази година Sofia Game Night и Sofia Board Game Weekend се обединяват, за да предложат обща програма за настолни игри в нощта на 24 октомври. За разлика от предишни години обаче много по-малко хора ще имат възможност да се включат в събитията и игрите заради новата “нормалност” на дистанция и предпазливост. Затова решихме, че ако вие не можете да дойдете при нас, ние ще донесем игрите при вас!

За ограничен период от 19 октомври до 1 ноември Sofia Game Night и Sofia Board Game Weekend стартират първата по рода си услуга за безплатно заемане на настолни игри и доставка по домовете. “Мистериозна пратка” обаче е повече от обикновена заемна услуга, защото всъщност няма да знаете какво ще получите, докато куриерът не позвъни на вратата ви. При регистрация ще можете да избирате между пет мистериозни категории игри, след което – имате поща! – с българска настолна игра, която можете да задържите за 1 седмица, print&play подарък или друг вид детективска изненада.

“Мистериозна пратка” е нашият опит игрите да достигнат до повече хора, но и да подкрепим българската индустрия за настолни игри особено в кризисни времена като сегашните. Разходите за доставка и връщане на игрите са за наша сметка, а ако ви хареса избраната игра, ще можете да я закупите директно от производителя без посредник. След края на инициативата върнатите игри ще бъдат включени в колекцията на библиотеката на Гьоте-институт България и ще бъдат свободно достъпни. Ако пък изберете някое от print&play заглавията, няма нужда дори да го връщате!

Внимание! Количествата игри са ограничени, най-бързият печели!

КАК РАБОТИ:
1. Регистрирайте се на https://bit.ly/3jqdrXv и ни кажете каква игра искате;
2. Очаквайте доставка в периода 19.10.-1.11.2020;
3. Играйте, забавлявайте се и не забравяйте да се снимайте и тагнете Sofia Game Night и Sofia Board Game Weekend във Facebook или Instagram;
4. Поиграйте хубаво цяла седмица! След това проверете по списък дали всички части на играта са налице, обадете се на куриер (без значение коя фирма) и я изпратете за наша сметка на адрес: Гьоте-институт България, ул. Будапеща 1, София;

Ако играта ви е харесала, можете да си я закупите директно от производителя – повече информация има в картичката, която ще получите от нас заедно с играта!