Онлайн събитие: Игровизацията в образованието

Serious games workshop cover image
Онлайн

Игровизацията в образованието е чудесна причина едновременно със сериозната тема, да се забавляваме като поиграем! Заедно с The Business Institute ще анализираме контекста, който обуславя развитието на игровизацията в обучението в настоящия момент, както и факторите, които биха повлияли. Не на последно място ще разгледаме потенциала за развитие на игрите в образованието, погледнат през различни гледни точки и играчи в тази сфера. Всичко това през методологията LEGO® Serious Play® – вдъхновяващ и ефективен формат на сериозна игра и доказана методология, която превръща комплексните ситуации в прозрачни, насърчава иновациите чрез творчески процеси и откриване на интересни, неподозирани взаимовръзки.

Програма

  • Презентация на образователната сериозна  игра на тема „Предприемачество за ученици и студенти“ на The Business Institute, базирана на авторския инструмент Business Idea Mandala, представена от Цветелина Тенева (съосновател)
  • Презентация на образователните игри Carrot, представени от Крум Крумов (основател)
  • Презентация и демонстрация на образователната сериозна игра на тема „Финанси за ученици и студенти“ на The Business Institute, представена от Светлан Станоев (съосновател)

Повече информация може да намерите във Facebook.
За регистрация, моля, попълнете следния формуляр.

Дигиталната програма на Гьоте институт

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email